maanantai 27. huhtikuuta 2009

Perjantain aku ankat ja lauantain mätsäri

Perjantaina,kun tultiin töistä kotiin meitä odotti kotona kaksi erittäin sivistynyttä koiraa,Ramos ja Torres olivat työpäivän aikana päättäneet lukea hieman aku ankkoja.Tai luulempa,että Torres on ollut enemmän se lukumies.



Lauantaina kävimme Ramoksen kanssa Forssan pilvenmäellä mätsärissä.Ilma oli mitä suotuisin ja tunnelma rento.Ramos käyttäytyi hienosti ja kontaktin ottaminenkin sujui loistavasti vaikka ympärillä oli paljon häiriötekijöitä.
Isoja koiria oli paljon ja meitä vastassa oli Amerikan akita,tuomari kehui Ramosta komeaksi pojaksi ja saimme punaisen nauhan,mutta emme sijoittuneet enään punaisten sarjassa.
Tuomari kylläkin oli hieman erikoinen,juoksutti koiria ympäri kehää 20 asteen lämmössä ja meni itse istumaan kehän reunalle röökitauolle.Komenteli ja sätti esittäjiä.Luulempa että monelle kenelle tämä oli ensimmäinen mätsäri se oli myöskin viimeinen.Kävi ihan sääliksi niitä,jotka eivät tienneet mitä pitää tehdä tai miten koiraa esitetään,tuomari pyöritteli silmiä,väänteli naamaansa ja puhisi taitamattomille esittäjille.
Tämä nimeltä mainitsematon tuomari on myöskin kasvattaja,eipä tulisi ikinä mieleen ottaa pentua hältä,vaikka ei hän kylläkään kasvata rotua mikä edes minua kiinnostaisi.Me vaan Jukan kanssa naurettiin sen natsimeininkiä.

Saatiin lohdutuspalkinnoksi yksi ilmainen koirahieronta,koska tämän niin tietäväisen tuomarin mielestä Ramoksen selässä on jotain vikaa.Eipä jääty kuuntelemaan,että mitä vikaa siinä selässä sitten mahtoi olla.Mutta käytetään kyllä hieronta,kun kerran sellainen saatiin,maksoipahan mätsäri itsensä takaisin.Ramos liikkuu,pomppii,riehuu eikä valita selkäänsä,että eipä siinä meidän mielestä kamalasti voi vikaa olla.










Lauantai illalla meille tuli kylään ihana 1.4v Amerikanbuldoggi narttu Whoopi.Whoopi on erittäin vikkelä ja energinen tapaus ja juoksutti pojat aivan läkähdyksiin.Torres oli ainoa,joka hieman pysyi Whoopin vauhdissa.













1 kommentti:

  1. Kylläpä nuo teidän leopojat on komeita :) Ramos erityisesti tosi komea tuolla mätsäri-kehässä :)
    Jitta-tyttö lähettää täältä hännän heilautuksia!
    Aurinkoista kevättä teille :)

    VastaaPoista